Serveis de lloguer d'embarcacions i velers a la Costa Brava

Per a la temporada 2015, a BlueSail Costa Brava oferim 2 velers de creuer ben equipats, ideals per a uns dies de mar amb la família o els amics.

 

  • Béneteau Cyclades 393, 3 camarots, fins a 12 persones. Any 2006 (L'Escala)
  • Oceanis 52, Port Blanes.
  • Disposem de 3 velers més de gestió. Consulteu disponiblitats i preus.

Els nostres ports base son a Blanes i l'Escala. Llocs privilegiats del litoral català i punts de partida ideal per a navegar al llarg de tota la Costa Brava, des del seu extrem sud, a Blanes, fins al límit més septentrional, a Portbou; o bé continuar rumb cap al nord fins a descobrir la costa del Rosselló, a França.

Descobreixi la Costa Brava on cada racó amaga emocions a viure. Milles i milles de litoral amb cales, penya-segats, llargues platges i ports esportius equipats per gaudir del plaer de la navegació a vela. Reserves marines on submergir-se, per navegar-hi i descobrir un litoral salvatge i accidentat.

Llocs tant emblemàtics i molt propers com cala Castell, Llafranc, Aiguablava, les illes Medes, el cap de Creus amb Cadaqués, Port de la Selva, Llançà, Tossa de Mar i tants altres, els tindreu a l'abast de la ma amb els nostres velers.

Demaneu-nos rutes recomanades, meteorologia local, consell o informació de qualsevol tipus que considereu d’interès. Us animem a optar per un dels nostres velers, en el que gaudireu al màxim dels dies que hi passeu.


BlueSail Costa Brava S.L. CIF B-55098347- Passeig General Peralta, 48 - C.P. 17004 Girona - Ports base: Blanes - Cala Canyelles - Lloret de Mar - Palamós. Despedidas Costa Brava, Girona. www.despedidascostabrava.com Catamaràn Costa Brava, Girona. www.catamaran-costabrava.com Comiats de soter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Incentius d'empresa - Passeig en barca Speed-boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Caiac de mar - Vela lleugera - Bateig d'immersió - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfitng de mar Costa Brava - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa- Despedidas de soltera Costa Brava - Comiats de soter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Incentius d'empresa - Passeig en barca Speed-boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Caiac de mar - Vela lleugera - Bateig d'immersió - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfitng de mar Costa Brava - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa- Despedidas de soltera Costa Brava -- info@bluesailcostabrava.com - Nota legal
Gestor web Comunicatek