Serveis de lloguer d'embarcacions a la Costa Brava. -Rent a Boat-

Per a la temporada 2018, a BlueSail Costa Brava oferim 2 velers de creuer molt ben equipats i 2 llanxes, ideals per a uns dies de mar amb la família o els amics.

 

Rent a boat: Blanes, Lloret de Mar  i Tossa de Mar.

  • Béneteau Cyclades 393, 3 camarots, fins a 10 persones. Any 2006 (L'Escala)
  • Hanse 54, Port Blanes. Máxim 12 persones. (Nomès amb patró professional)
  • Llanxa per a máxim 12 persones. (Nomès amb patró professional)
  • Llanxa per a màxim 24 persones. (Nomès amb patró professional)
  • Disposem de 3 velers més de gestió. Consulteu disponiblitats i preus.

 

Excursions privades amb barca des de Blanes, Lloret o Tossa:

Excursió privada nomès per al teu grup, de 3 hores de durada. Navegarem rumb nord, cap a Cala Canyelles, Cala Llevadó, Castell de Tossa, les Coves del Contraband, Cala Futadera .. on  fondejarem per banyar-nos i fer esnòrquel.  A bord prendrem un aperitiu i brindarem amb cava.

Preu excursió barca 12 persones: 330,00 € (uns 29 € / persona si sou a 12 persones)

Preu excursió barca 24 persones: 665,00 € (uns 27 € / persona si sou 24 persones)

Inclou: patró, combustible, aperitius, refrescos i cervesa, immersió lleugera i cava.

Els nostres ports base son a Blanes, Cala Canyelles (Lloret de Mar) i l'Escala. Llocs privilegiats del litoral català i punts de partida ideal per a navegar al llarg de tota la Costa Brava, des del seu extrem sud, a Blanes, fins al límit més septentrional, a Portbou; o bé continuar rumb cap al nord fins a descobrir la costa del Rosselló, a França.

Descobreixi la Costa Brava on cada racó amaga emocions a viure. Milles i milles de litoral amb cales, penya-segats, llargues platges i ports esportius equipats per gaudir del plaer de la navegació a vela. Reserves marines on submergir-se, per navegar-hi i descobrir un litoral salvatge i accidentat.

Llocs tant emblemàtics i molt propers com cala Castell, Llafranc, Aiguablava, les illes Medes, el cap de Creus amb Cadaqués, Port de la Selva, Llançà, Tossa de Mar, Cala Canyelles, nou port de Blanes.. i tants altres, els tindreu a l'abast de la mà amb els nostres velers.

Demaneu-nos rutes recomanades, meteorologia local, consell o informació de qualsevol tipus que considereu d’interès. Us animem a optar per un dels nostres velers, totalment equipats, en el que gaudireu al màxim dels dies que hi passeu.

Tags: rent a boat, rent a boat blanes, rent a boat lloret de mar, rent a boat Tossa de Mar, rent a boat Cala Canyelles, alquiler de embarcaciones, lloguer d'embarcacions, blanes, lloret, tossa, boat  blanes, hire a boat.


BlueSail Costa Brava S.L. CIF B-55098347- Esplanada del Port s/n Blanes - C.P. 17300, Blanes, Girona - Ports base: Blanes - Cala Canyelles - Lloret de Mar - Tossa de Mar -Sant Feliu de Guixols. Comiats en barca a la Costa Brava: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar. www.despedidascostabrava.com Excursions en catamarà a Costa Brava: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar. www.catamaran-costabrava.com Comiats de solter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Activitats aquàtiques - Incentius d'empresa - Excursions en barca Speedboat - Teambuilding Costa Brava - Lloguer embarcacions - Rent a boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Colònies Cala Canyelles - Vela lleugera - Vela de creuer - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfiting de mar Costa Brava - Rent a boat Blanes - Rent a boat Lloret de Mar - Rent a boat Tossa de Mar - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa - Despedidas de soltera Costa Brava - Comiats de soter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Incentius d'empresa - Passeig en barca Speed-boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Caiac de mar - Vela lleugera - Bateig d'immersió - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfitng de mar Costa Brava - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa- Despedidas de soltera Costa Brava - Catamaran Party - Catamaran Costa Brava - Enjoy Lloret de Mar with us - Focs artifici Blanes - Concurs Internacional de Focs de Blanes 2018- info@bluesailcostabrava.com - Nota legal
Gestor web Comunicatek