Colònies nàutiques i Treballs de Síntesi a Cala Canyelles

Colònies Escolars a Cala Canyelles, Costa Brava. Sortides de Fí de Curs.  

Realitzem  diferents activitats esportives nàutiques impartides per monitors especialitzats, tant a nivell d'iniciació com de perfeccionament al Centre Esportiu Canyelles en règim de pensió completa.

El programa és propi de cada estada, depenent dels dies de durada. Cada dia, durant l'esmorzar, es proporciona al responsable del grup un planning per escrit de les activitats a realitzar depenent de la meteorologia prevista i l'estat del mar. El nombre de nens per grup de treball -depenent de l'activitat en concret- és de 20-25 nens i hi ha assignats 1, 2 o 3 monitors i ajudant.

L'equip de monitors, tots ells amb títols oficials corresponents a l'esport del qual són especialistes.

Activitats pròpies:  

Esquí nàutic
Jocs de Platja
Vela lleuguera 
Esquí Bus
Snorkel
Piragua
Bateig d'inmersió
Piscina
Tennis, Rocòdrom i zona poliesportiva

Treballs de Síntesi i Escola de Mar (amb biòlegs).

 

Podeu veure més informació i fotos a: www.colonies-escolars.com

Per a pressupostos i reserves podeu enviar-nos un correu electrònic a: colonies@bluesailcostabrava.comSi ets Escola, Institut, AMPA, Federeació o Associació, nosaltres ens ocupem de les vostres estades al Club Esportiu Canyelles (Casa de Colònies), per tal d'estalviar-vos temps i diners, sense cap sobrecost en els preus.

Si voleu, us farem una visita al vostre Centre per tal d'explicar els Programes i activitats, així com també us convidem a visitar les  instal.lacions quan us convingui -demanar cita prèvia per tal de poder-vos rebre com és degut-.

Us esperem a les "Colònies Blaves Cala Canyelles" !!
Tf. comercial: 644.022.889  Preguntar per Lluís.
Correu-e: colonies@bluesailcostabrava.com

 
Demaneu pressupost sense compromís a : colonies@bluesailcostabrava.com o empleneu formulari de contacte indicant nom de l'escola, núm d'alumnes, núm de professors, i dates per tal de poder fer una valoració.

 


BlueSail Costa Brava S.L. CIF B-55098347- Esplanada del Port s/n Blanes - C.P. 17300, Blanes, Girona - Ports base: Blanes - Cala Canyelles - Lloret de Mar - Tossa de Mar -Sant Feliu de Guixols. Comiats en barca a la Costa Brava: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar. www.despedidascostabrava.com Excursions en catamarà a Costa Brava: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar. www.catamaran-costabrava.com Comiats de solter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Activitats aquàtiques - Incentius d'empresa - Excursions en barca Speedboat - Teambuilding Costa Brava - Lloguer embarcacions - Rent a boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Colònies Cala Canyelles - Vela lleugera - Vela de creuer - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfiting de mar Costa Brava - Rent a boat Blanes - Rent a boat Lloret de Mar - Rent a boat Tossa de Mar - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa - Despedidas de soltera Costa Brava - Comiats de soter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Incentius d'empresa - Passeig en barca Speed-boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Caiac de mar - Vela lleugera - Bateig d'immersió - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfitng de mar Costa Brava - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa- Despedidas de soltera Costa Brava - Catamaran Party - Catamaran Costa Brava - Enjoy Lloret de Mar with us - Focs artifici Blanes - Concurs Internacional de Focs de Blanes 2018- info@bluesailcostabrava.com - Nota legal
Gestor web Comunicatek