Serveis de trasllat d'embarcacions privades

Tota la família pot gaudir del seu vaixell fondejat en una illa de somni sense haver d'afrontar llargs dies de navegació, amb la tranquilitat i estalvi de temps que suposa anar en avió. Aquesta és una opció que cada dia prefereix més gent, i que està tenint gran demanda actualment. Vosté s' oblida de tot; Nosaltres ens ocupem de que estigui la seva embarcació on vostè vulgui en les dates estipulades.

Còrsega, Sardenya, Itàlia, Sicília, Croàcia, Illes Gregues, Tunísia, Malta, Turquia, Canàries, Canals fluvials de França, Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera, Costa Blava ... ...

Utilitzi el seu vaixell per a noves experiències!! La diversió de regatejar o de pescar en nous paisatges està a l'abast de la seva amb el nostre servei de transport de vaixells per mar. L'opció de navegar un cap de setmana i gaudir de mini-vacances en aigües noves pot ser molt interessant per desconnectar del treball setmanal .... regatejar, pescar o simplement navegar.

Per dur a terme el transport de l'embarcació ja sigui a vela o motor,

Aquesta ha de complir amb els següents requisits:


Posseir els papers de navegació al dia i tenir el material de seguretat bàsic necessari que exigeix la llei.
L'embarcació ha d'estar en possessió d'una pòlissa d'assegurances vigent.
L'embarcació ha d'estar en bon estat, jarcia, veles, motor, emissora ... que garanteixin una navegació segura i efectiva.

Així mateix, per a realitzar el transport, l'armador haurà d'omplir el formulari d'autorització al transport en el que autoritza al patró a portar el vaixell al seu destí.

En funció del transport, vostè serà informat d'una data d'arribada a la destinació. En cas de condicions meteorològiques adverses aquesta data pot variar.

L'experiència dels nostres patrons aconsella una navegació sense presses i segura, mantenint el vaixell en les millors condicions i amb un plus de precaució en totes les accions.

L'armador es farà càrrec de les despeses següents:

Cost del transport en funció de les milles estipulades.
Consum de carburant.
Desplaçament del patró al lloc de partida i tornada a l'origen ja sigui en cotxe, tren o avió.
Qualsevol despesa sorgit durant la navegació en benefici del seu vaixell i necessari per a una navegació segura i efectiva.
En funció de la ruta s'establiran unes sèrie d'escales en ports el cost d'atracament dels quals serà a càrrec de l'armador.
 
El patró es farà càrrec de les despeses següents:

Alimentació.

Com a requisit indispensable previ a la sortida, l'armador ha d'abonar al patró la meitat del cost del transport en el cas que aquest sigui suficient per cobrir les despeses expressats anteriorment durant la navegació. En cas contrari s'estipularà un preu entre les dues parts.

Un cop el vaixell arribi al seu destí se li lliuraran tots els tiquets de combustible i / o despeses produïts.

L'armador pagarà el cost total del transport més despeses extra, un cop arribat el vaixell al seu destí i descomptant el primer pagament efectuat abans de la salida.Si l'armador ho desitja, podrà fer el seguiment del transport a través de la nostra pàgina web, veient la posició al mapa, temps estimat de lliurament, quadern de bitàcora i contacte armador-patró mitjançant correu electrònic i / o mòbil.

El patró estarà a la seva disposició per a qualsevol pregunta sobre navegació i característiques del seu vaixell.

BlueSail Costa Brava S.L. CIF B-55098347- Esplanada del Port s/n Blanes - C.P. 17300, Blanes, Girona - Ports base: Blanes - Cala Canyelles - Lloret de Mar - Tossa de Mar -Sant Feliu de Guixols. Comiats en barca a la Costa Brava: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar. www.despedidascostabrava.com Excursions en catamarà a Costa Brava: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar. www.catamaran-costabrava.com Comiats de solter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Activitats aquàtiques - Incentius d'empresa - Excursions en barca Speedboat - Teambuilding Costa Brava - Lloguer embarcacions - Rent a boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Colònies Cala Canyelles - Vela lleugera - Vela de creuer - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfiting de mar Costa Brava - Rent a boat Blanes - Rent a boat Lloret de Mar - Rent a boat Tossa de Mar - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa - Despedidas de soltera Costa Brava - Comiats de soter nàutics - Comiats de soltera nàutics - Incentius d'empresa - Passeig en barca Speed-boat - Colònies escolars nàutiques - Centre Esportiu Canyelles - Caiac de mar - Vela lleugera - Bateig d'immersió - Esquí nàutic - Banana - Flyfish - Ràfitng de mar Costa Brava - Despedidas de soltero Blanes, Lloret, Tossa- Despedidas de soltera Costa Brava - Catamaran Party - Catamaran Costa Brava - Enjoy Lloret de Mar with us - Focs artifici Blanes - Concurs Internacional de Focs de Blanes 2018- info@bluesailcostabrava.com - Nota legal
Gestor web Comunicatek